Sanne van Deijl

Als multimedia-ontwerper ben ik gefascineerd 
door technologie, kunst en maatschappelijke betrokkenheid. Mijn portfolio omvat 
interactieve installaties en digitale media, 
met de overtuiging dat ontwerpen hun vorm 
vinden in het te vertellen verhaal en doel. 
Ik combineer vaardigheden zoals grafisch
en ruimtelijk ontwerp, interactiviteit en storytelling, strevend naar esthetiek en
diepere betekenis in mijn werk om sociale
impact te maken.


Contact
Sannevandeijl@gmail.com
LinkedIn
05 AMET NUNC
09/20

*Concept

*Multimedia ontwerp

*Ontwerpend onderzoek

*Grafisch ontwerp
DOEN DURF GROEN is een multimedia ontwerp die Tilburgse studenten uitdaagt om te experimenteren met groen in hun leefomgeving om bij te dragen aan een klimaatbestendig Tilburg. De uitdagingen in het boek en op het
Instagram-account zijn opgesteld aan de hand van de stappen die je doorloopt tijdens een gedragsverandering. Het ontwerp is vooral ingericht op uitdaging en deelbaarheid om te zorgen dat de studenten ook impact hebben op hun directe omgeving. 

Ik zocht contact met Tilburgers om erachter te komen hoe zij omgingen met hun tuinen. Daarnaast heb ik onderzocht hoe andere partijen omgaan met het motiveren van vergroening. Hiervoor sprak ik met gemeente Tilburg, stichting Steenbreek, Blauwe Tuinen en Wooncorporatie Tiwos.

Al deze inzichten hebben geleid tot overkoepelende thema’s van het probleem. Deze thema’s waren een voedingsbodem voor het bedenken van nieuwe frames. De frames zorgden voor een nieuw perspectief wat uiteindelijk vorm heeft gekregen in het multimedia ontwerp ‘Doen Durf Groen’.