Sanne van Deijl

Als multimedia-ontwerper ben ik gefascineerd 
door technologie, kunst en maatschappelijke betrokkenheid. Mijn portfolio omvat 
interactieve installaties en digitale media, 
met de overtuiging dat ontwerpen hun vorm 
vinden in het te vertellen verhaal en doel. 
Ik combineer vaardigheden zoals grafisch
en ruimtelijk ontwerp, interactiviteit en storytelling, strevend naar esthetiek en
diepere betekenis in mijn werk om sociale
impact te maken.


Contact
Sannevandeijl@gmail.com
LinkedIn
04 TOFFE TUINEN & MOOIE MAKERS 
DOC 234—34/2

TOFFE TUINEN & MOOIE MAKERS Stichting op groene voet 
2021 


*Grafisch ontwerp
Jaarlijks wordt er door Toffe Tuinen Tilburg een initiatief van Stichting op Groene Voet  een Toffe Tuinen Route georganiseerd in Tilburg. Dit om aandacht te vragen voor een groen stad en een gezonde, klimaatadaptieve, water- en/of natuurvriendelijke tuinen in Tilburg.  

Het idee is om te struinen door andermans tuinen en om geïnspireerd te raken. In 2021 was er een speciale editie van Toffe Tuinen Tilburg met Mooie Makers. In de tuinen exposeerde ook vele makers met mooi werk. Voor dit initiatief wilde Stichting op Groene Voet graag een plattegrond waar op te zien was welke tuinen en kunstwerken je kon bezichtigen. Deze plattegrond was online downloadbaar of je kon bij iedere tuin een fysieke plattegrond meenemen.

Naast de plattegrond was het ook nodig om signing bordjes en posters te ontwerpen. Dit zodat bezoekers (die meestal op de fiets kwamen) makkelijk konden zien waar ze moesten zijn, tijdens het fietsen.

Tevens werkte de posters en signing-bordjes als promotie werk aangezien deze waren verspreid over de hele stad en dit maakte potentiële bezoekers nieuwsgierig.