Sanne van Deijl

Als multimedia-ontwerper ben ik gefascineerd 
door technologie, kunst en maatschappelijke betrokkenheid. Mijn portfolio omvat 
interactieve installaties en digitale media, 
met de overtuiging dat ontwerpen hun vorm 
vinden in het te vertellen verhaal en doel. 
Ik combineer vaardigheden zoals grafisch
en ruimtelijk ontwerp, interactiviteit en storytelling, strevend naar esthetiek en
diepere betekenis in mijn werk om sociale
impact te maken.


Contact
Sannevandeijl@gmail.com
LinkedIn
01 UNVEILING
09/23

UNVEILING

*Concept 
*Digitaal ontwerp 

https://storytellers.link/
story-jam-reveal/
In drie dagen hebben we de demo UNVEILING - One Year of Stories ontwikkeld.

Geïnspireerd door de eerste verjaardag van de vrouwenrechtenbeweging, aangewakkerd door de dood van Zhina Mahsa Amini op 16 september 2022, nodigt UNVEILING het publiek uit om hun eigen herinneringen van het afgelopen jaar te delen. In ruil daarvoor ontvangen ze een krachtig multimedia-verslag van de feministische revolutie van Leyli, een fictief personage dat de ervaringen van vrouwen in Iran belichaamt.

In ons project hebben we geprobeerd te reageren op de traumapornografie achter heftige beelden op social media, die geen persoonlijke verbinding met emancipatoire bewegingen mogelijk maken en een gevoel van afstand en schuld creëren. Door de ervaringen van het afgelopen jaar te delen, kun je je verbinden met de verhalen van Iraanse vrouwen die strijden voor normaliteit.

Het onderwerp van de story jam van 2023, waarin deze prototype vertellingstool werd ontwikkeld, was 'Revelation, the hidden life of media'.

UNVEILING TEAM: Fateme (onderzoeker), Sanne van Deijl (mixed media design), Julia Sokolnicka (mixed media), Elena Sichrovsky (script), Karin Giphart (script)